Juustoinen makaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima200 g    780 kcal58 g0 g60 g0 g
Tomaatti, tuore300 g2,4 kpl   61 kcal1,8 g11 g0,9 g4,2 g
Basilika, tuore 13 g  6,5 rl1 dl3,5 kcal0,4 g0,1 g0,1 g0,2 g
Suola, annos 3g6 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)200 g    252 kcal22 g0,6 g18 g0 g
Maito, Kevyt500 g 100 tl33 rl5 dl230 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima200 g    780 kcal58 g0 g60 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Makaroni, keitetty500 g    490 kcal15 g97 g4 g5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2394 g    3518 kcal243 g138 g219 g12 g
Ravintosisältö / annos399 g    586 kcal41 g23 g37 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    147 kcal10 g5,8 g9 g0,5 g
Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä(mulla ei ollut kuin öljyä hiukan).

Kuori ja hienonna sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää hienonnettu valkosipuli.

Sekoita joukkoon juustoraaste.

Voitele uunivuoka.

Sekoita jauhelihaseos ja valutetut makaronit(voi olla myös pastaakin muuten) .Kaada seos vuokaan.

Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa noin 50min.

Lisää paiston puolivälissä pinnalle tomaattiviipaleet ja juustoraaste.

Ja hyvää on, mut ei kauheen kalori ystävällinen :)

5dl makaroneja/kuviopastaa
400g jauhelihaa
1 sipuli
1/2tl mustapippuria
1tl suolaa
1tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi (mulla oli kolme)
2dl juustoraastetta

munamaito

5dl maitoa
2kananmunaa
1/2tl suolaa
1dl hienonnettua basilikaa

pinnalle

3 tomaattia
2dl juustoraastetta