Täytetyt paprikat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika, punainen500 g    129 kcal4,5 g23 g2 g10 g
Valio creme fraiche hyla 150 g150 g    420 kcal3,8 g5,3 g42 g0 g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )150 g    75 kcal0,9 g18 g0,3 g1 g
Sipuli (käsittelemätön)100 g    27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Hirvenjauheliha oma saalis300 g    336 kcal66 g0 g9 g0 g
Edam (viking)100 g    320 kcal26 g1,4 g24 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)120 g  10 rl1,5 dl146 kcal2,6 g33 g0,4 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1450 g    1723 kcal105 g85 g108 g14 g
Ravintosisältö / annos483 g    574 kcal35 g28 g36 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    119 kcal7,2 g5,9 g7,4 g0,9 g
Pese paprikat (n. 3kpl), halkaise ja poista siemenet.

Kuori ja pilko sipuli.

Pilko suolakurkku.

Paista jauheliha.

Lisää sipuli ja kuullota.

Lisää suolakurkku, keitetty riisi ja ranskankerma, sekoita.

Mausta esim suolalla (1,5 tl) ja mustapippurilla.

Laita paprikat uunivuokaan.

Annostele täyte paprikoihin, lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 225C n. 20 min.