Tomaattisilakat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hunaja 10 g 1,4 tl1/2 rl0,1 dl33 kcal0,1 g8,1 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ketsuppi, Felix20 g 4 tl1,1 rl0,2 dl18 kcal0,2 g4,2 g0,1 g0 g
Tilli, tuore 15 g  5 rl 4,5 kcal0,6 g0,1 g0,1 g0,3 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore20 g    5 kcal0 g1,8 g0 g0 g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500 g    150 kcal5 g30 g1 g5 g
Silakkafilee 600 g30 kpl   862 kcal96 g0 g53 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1170 g    1073 kcal102 g44 g55 g5,3 g
Ravintosisältö / annos293 g    269 kcal26 g11 g14 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal8,7 g3,8 g4,7 g0,5 g
Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.