Gulassi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20 g    144 kcal0,1 g0,1 g16 g0 g
Paprikajauhe 5 g 2,5 tl0,8 rl 16 kcal0,7 g0,9 g0,7 g1,9 g
Lihaliemikuutio Maggi22 g    62 kcal2 g1,5 g5,1 g0 g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g200 g    300 kcal54 g3 g7,4 g0,2 g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g300 g    66 kcal3 g14 g0 g6 g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g180 g    45 kcal1,8 g8,8 g0,4 g4,5 g
Valkosipuli, tuore, silputtu15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Peruna, vanha, kuorittu 500 g8,3 kpl   381 kcal9 g78 g1 g5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2392 g    1070 kcal74 g115 g31 g21 g
Ravintosisältö / annos399 g    178 kcal12 g19 g5,2 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal3,1 g4,8 g1,3 g0,9 g
Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.