Tonnikalapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss375 g    105 kcal4,9 g18 g1,1 g11 g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%300 g    330 kcal8,1 g8,1 g30 g0 g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto100 g    280 kcal19 g0 g22 g0 g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)250 g    838 kcal30 g164 g5,8 g18 g
Tonnikala vedessä 300 g  30 rl5,5 dl313 kcal67 g0 g4,5 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1355 g    2131 kcal130 g191 g93 g29 g
Ravintosisältö / annos113 g    178 kcal11 g16 g7,8 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal10 g14 g6,9 g2,1 g
Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.