Fetasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2 g    2,3 kcal0 g0,5 g0 g0 g
Oliiviöljy 2 g 0,4 tl0,1 rl 18 kcal0 g0 g2 g0 g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g31 g    61 kcal7,8 g0,2 g3,3 g0 g
Maissi (makea), Rainbow48 g    38 kcal1 g6,2 g0,5 g1,8 g
Kurkku 91 g0,2 kpl  2 dl10 kcal0,5 g1,3 g0,1 g0,6 g
Tomaatti 65 g0,5 kpl   15 kcal0,4 g2,2 g0,2 g0,9 g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 109 g0,2 kpl  4,4 dl14 kcal1,2 g1,1 g0,2 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
348 g    158 kcal11 g12 g6,3 g4,6 g
Ravintosisältö / annos348 g    158 kcal11 g12 g6,3 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    46 kcal3,1 g3,3 g1,8 g1,3 g
Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.