Sallan jauhelihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Oliiviöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 150 g0,4 kpl   27 kcal0,8 g3,8 g0,6 g1 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250 g2 kpl   51 kcal1,5 g10 g0,8 g3,5 g
Sipuli (kuorittu)170 g3,1 kpl  1,9 dl46 kcal2,2 g8,2 g0,3 g2,9 g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500 g    150 kcal5 g30 g1 g5 g
Spagetti, Barilla220 g    770 kcal26 g159 g3,3 g6,6 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Tomaattisalsa 30 g  2 rl0,3 dl7,6 kcal0,3 g1,1 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1755 g    2092 kcal108 g215 g89 g20 g
Ravintosisältö / annos351 g    418 kcal22 g43 g18 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    119 kcal6,1 g12 g5,1 g1,1 g
Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.