Broileri-riisilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio150 g    210 kcal4,2 g10 g18 g0 g
Pizzamix juusto150 g    500 kcal30 g11 g38 g0 g
Valkosipuli, tuore, silputtu20 g5 kpl   21 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Atria broilerin filesuikale maustamaton300 g    330 kcal69 g0 g6,3 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos20 g    144 kcal0,1 g0,1 g16 g0 g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl250 g    900 kcal28 g170 g11 g15 g
Vesi600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g16 g    45 kcal1,4 g2,7 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1706 g    2203 kcal136 g206 g92 g19 g
Ravintosisältö / annos427 g    551 kcal34 g52 g23 g4,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    129 kcal8 g12 g5,4 g1,1 g
Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.