Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g200 g    48 kcal3,6 g6 g1 g3,8 g
Sipulikuutiot rainbow200 g    20 kcal3 g3 g0 g0 g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)20 g    126 kcal0 g0 g14 g0 g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki200 g    300 kcal2 g12 g26 g1,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
620 g    494 kcal8,6 g21 g41 g5,2 g
Ravintosisältö / annos155 g    124 kcal2,2 g5,3 g10 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    80 kcal1,4 g3,4 g6,6 g0,8 g
200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.