Sanol kanttarellikastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Oivariini, 60 (100g)14 g    77 kcal0,1 g0,1 g8,4 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Kanttarelli, tuore, annos 100g200 g    48 kcal3,6 g6 g1 g3,8 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
598 g    943 kcal8,6 g16 g93 g5 g
Ravintosisältö / annos149 g    235 kcal2,1 g3,9 g23 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    158 kcal1,4 g2,6 g16 g0,8 g
Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.