Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g500 g    905 kcal118 g22 g39 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 10 g  1 rl0,2 dl34 kcal1 g7 g0,1 g0,4 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl13 g    114 kcal0 g0 g13 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Omena, keskikokoinen 200g200 g1,3 kpl   68 kcal0,4 g14 g0,6 g3,6 g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5 g    15 kcal0,5 g1 g1 g0 g
Soijakastike 18 g 3 tl1 rl0,2 dl11 kcal0,9 g1,7 g0 g0 g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g200 g    70 kcal0 g7,2 g0 g0 g
Timjami 2 g 2 tl1 rl 5,7 kcal0,2 g0,5 g0,1 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1013 g    1243 kcal121 g56 g53 g6 g
Ravintosisältö / annos253 g    311 kcal30 g14 g13 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    123 kcal12 g5,6 g5,3 g0,6 g
-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.