Kalastajan lohipasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu200 g    600 kcal8,2 g8 g60 g0 g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g0 g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g300 g    720 kcal54 g0 g54 g0 g
Tilli, tuore 5 g  1,7 rl 1,5 kcal0,2 g0 g0 g0,1 g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g434 g    1432 kcal52 g284 g10 g26 g
Valkoviini kuiva 120 g 24 tl8 rl1,2 dl82 kcal0,4 g0,7 g0 g0 g
Kalaliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1,1 g3,7 g1,5 g0,1 g
Oliiviöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g185 g3,4 kpl  2,1 dl50 kcal2,4 g8,9 g0,4 g3,1 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1539 g    3316 kcal122 g318 g162 g29 g
Ravintosisältö / annos513 g    1105 kcal41 g106 g54 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    215 kcal7,9 g21 g11 g1,9 g
1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)