Seitiloota

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 500 g    358 kcal9 g72 g1 g5,4 g
Seiti pakaste 800 g    620 kcal141 g0 g5,6 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%500 g    800 kcal14 g14 g75 g0 g
Sipuli (kuorittu)160 g2,9 kpl  1,8 dl43 kcal2,1 g7,7 g0,3 g2,7 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250 g    700 kcal48 g0,1 g55 g0 g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)250 g    88 kcal6,8 g12 g1,3 g0 g
Ruohosipuli 40 g  5,7 rl1 dl9 kcal0,6 g0,7 g0,2 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2500 g    2618 kcal220 g106 g138 g9 g
Ravintosisältö / annos313 g    328 kcal28 g13 g17 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    105 kcal8,8 g4,2 g5,5 g0,4 g
Paista sipulisilppu ja seiti.

Mausta Herbamare-yrttisuolalla ja valkopippurilla.

Sulata juusto kattilassa ruokakermaan, lisää hiukan suolaa ja ruohosipuli.

Kaada pakasteet uunivuokaan, sekoita mukaan seiti-sipuliseos ja lopuksi päälle juustokerma.

Uuniin 200 asteeseen kunnes pinta on rapean ruskea.