Tomaattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500 g    150 kcal5 g30 g1 g5 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12 g3 kpl   13 kcal0,9 g2 g0,1 g0,2 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Vesi700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light100 g    180 kcal8,4 g3,7 g15 g0,1 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10 g    25 kcal1,2 g0,2 g2,2 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 49 g  4,9 rl3/4 dl167 kcal5 g34 g0,6 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1444 g    671 kcal21 g73 g33 g8 g
Ravintosisältö / annos361 g    168 kcal5,3 g18 g8,1 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    46 kcal1,5 g5,1 g2,3 g0,6 g
Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.