Makkara-perunaloota

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 500 g8,3 kpl   381 kcal9 g78 g1 g5 g
Lenkki, kevyt sininen HK500 g    850 kcal50 g50 g50 g0,5 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%330 g    528 kcal8,9 g8,9 g50 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1430 g    1786 kcal70 g141 g101 g7,2 g
Ravintosisältö / annos179 g    224 kcal8,7 g18 g13 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    125 kcal4,9 g10 g7 g0,5 g
Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.