Markokkolainen broileripannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)300 g    315 kcal48 g6 g11 g0 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Munakoiso 400 g1 kpl  13 dl89 kcal2 g12 g0,8 g10 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200 g1,6 kpl   41 kcal1,2 g7,6 g0,6 g2,8 g
Kikherne säilötty Bonduelle265 g    345 kcal17 g53 g8 g13 g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )14 g    126 kcal0 g0 g14 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g11 g    31 kcal2,2 g0,6 g2,2 g0,1 g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 40 g10 kpl  1,3 dl79 kcal0,6 g0,7 g8 g1,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1874 g    1236 kcal78 g119 g47 g38 g
Ravintosisältö / annos469 g    309 kcal20 g30 g12 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal4,2 g6,3 g2,5 g2 g
Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.