Lihaperunapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudanfilee 520 g0,3 kpl   638 kcal110 g0 g22 g0 g
Sipuli 175 g3,2 kpl  1,9 dl53 kcal2,2 g8,4 g0,4 g3 g
Valkosipuli 16 g4 kpl   17 kcal1,3 g2,6 g0,1 g0,3 g
Tomaattisose tomaattipyree 70 g   0,8 dl53 kcal3,2 g9 g0,1 g0,7 g
Oivariini, 60 (100g)10 g    55 kcal0,1 g0,1 g6 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g570 g8,1 kpl   342 kcal8,5 g74 g0,6 g5,1 g
Oliiviöljy 41 g 8,1 tl2,9 rl0,5 dl358 kcal0 g0 g41 g0 g
Paprika punainen 176 g1 kpl   52 kcal1,7 g7,9 g0,7 g3,3 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2298 g    1636 kcal129 g116 g70 g13 g
Ravintosisältö / annos383 g    273 kcal22 g19 g12 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    71 kcal5,6 g5,1 g3,1 g0,6 g
Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.