Juusto-ruohosipuli teeleivät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 325 g  33 rl5 dl1115 kcal33 g228 g3,9 g11 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Leivinjauhe 7.5 g 1,5 tl1/2 rl 13 kcal0,4 g2,8 g0 g0 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl355 kcal0,4 g0,2 g40 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25 g    75 kcal5,8 g0 g5,8 g0 g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g200 g    100 kcal6 g8 g5 g0 g
Ruohosipuli, tuore10 g  1,4 rl1/4 dl2,7 kcal0,1 g0,4 g0,1 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
675 g    1740 kcal53 g239 g60 g12 g
Ravintosisältö / annos84 g    217 kcal6,6 g30 g7,5 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    258 kcal7,8 g35 g9 g1,7 g
Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.