Suppis-sipuliteeleivät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 325 g  33 rl5 dl1115 kcal33 g228 g3,9 g11 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Leivinjauhe 7.5 g 1,5 tl1/2 rl 13 kcal0,4 g2,8 g0 g0 g
Mustapippuri 0.5 g 1/4 tl0,1 rl 1,4 kcal0,1 g0,2 g0 g0,1 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl355 kcal0,4 g0,2 g40 g0 g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g85 g    26 kcal0,9 g3,4 g0,3 g0 g
Sipuli 48 g0,9 kpl  0,5 dl15 kcal0,6 g2,3 g0,1 g0,8 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa37 g    111 kcal8,5 g0 g8,5 g0 g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g200 g    100 kcal6 g8 g5 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
825 g    1934 kcal57 g245 g77 g12 g
Ravintosisältö / annos103 g    242 kcal7,1 g31 g10 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    235 kcal6,9 g30 g9 g1,5 g
Kuivat aineet sekaisin ja nypi rasva joukkoon.

Kuullota kuivattuja sieniä sipulin kanssa pannulla hetki öljyssä.

Sekoita piimä, muna, juustoraaste ja sipulisieniseos keskenään.

Vaivaa jauhojen kanssa taikinaksi.

Tee pellille n. 1cm paksuinen leipä ja leikkaa se 8 osaan.

Paista 225 n. 15min.