Vuohenjuusto-punajuurivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punajuuri 1000 g13 kpl   384 kcal10 g69 g2 g25 g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g1 g    2,3 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Hunaja45 g    151 kcal0,5 g37 g0 g0 g
Saksanpähkinä 70 g   1,2 dl476 kcal10 g2,3 g46 g11 g
Vuohenjuusto President300 g    774 kcal57 g1,5 g60 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g236 g4,3 kpl  2,6 dl64 kcal3,1 g11 g0,5 g4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1685 g    2121 kcal81 g121 g138 g40 g
Ravintosisältö / annos421 g    530 kcal20 g30 g35 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    126 kcal4,8 g7,2 g8,2 g2,4 g
Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.