Valkosuklaa-daimkakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g30 g    105 kcal0 g0,9 g11 g0 g
Becel juokseva, annos 10g70 g    462 kcal0 g0 g52 g0 g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g300 g    1335 kcal21 g204 g59 g11 g
Vispikerma Flora 20%250 g    550 kcal7,5 g13 g50 g0 g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)200 g 40 tl13 rl2 dl112 kcal17 g10 g0,4 g0 g
Valkosuklaa panda, levy 130g130 g    727 kcal11 g72 g44 g0 g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g75 g    409 kcal3,8 g44 g24 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton15 g    3,2 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Liivatelehti, gelatiini15 g    52 kcal13 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1180 g    4140 kcal73 g438 g241 g11 g
Ravintosisältö / annos98 g    344 kcal6,1 g36 g20 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    351 kcal6,2 g37 g20 g0,9 g
Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.