Tonnikala - pastalaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras500 g    1600 kcal69 g290 g16 g41 g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)320 g  32 rl5,8 dl352 kcal80 g0 g3,2 g0 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5 g    17 kcal0,7 g0,7 g1,3 g0,1 g
Punasipuli, kuorittu, 100g236 g4,3 kpl  2,6 dl64 kcal3,1 g11 g0,5 g4 g
Tilli, tuore 10 g  3,3 rl 3 kcal0,4 g0,1 g0,1 g0,2 g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g30 g    7,4 kcal0,6 g1 g0,1 g0 g
Soijakastike 36 g 6 tl2 rl0,3 dl22 kcal1,9 g3,4 g0 g0 g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g500 g    300 kcal10 g43 g10 g0 g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)500 g    300 kcal5 g23 g20 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Korppujauho 25 g  3,6 rl1/2 dl92 kcal2,6 g19 g0,3 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2166 g    2762 kcal174 g391 g52 g47 g
Ravintosisältö / annos361 g    460 kcal29 g65 g8,6 g7,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    128 kcal8 g18 g2,4 g2,2 g
Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.