Kana-kesäkurpitsa-sienipasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, tuore330 g0,9 kpl   56 kcal2 g8,3 g1,3 g2,3 g
Kariniemen fileesuikaleet mandariinimarinadissa450 g    527 kcal72 g8,5 g23 g0 g
Sauvon sienikuutioita (Sauvon säilyke oy), annos 160g160 g    32 kcal4 g1,9 g0,8 g0 g
Oatly, kaurasta ruokaan (Ceba foods ab), annos 250g250 g    375 kcal2,5 g15 g33 g1,7 g
Rypsiöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1204 g    1109 kcal81 g34 g71 g4 g
Ravintosisältö / annos401 g    370 kcal27 g11 g24 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal6,7 g2,8 g5,9 g0,3 g
Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota pannulla öljyssä.

Avaa sienitölkki, valuta neste pois.

Kun kesäkurpitsat alkavat olla sopivia, lisää sienet, kuumenna niistä neste pois.

Siirrä tarvittaessa valmis setti toiselle lautaselle odottamaan, kypsennä sitten broilerisuikaleet.

Lisää kesäkurpitsat ja sienet takaisin, lisää joukkoon Oatly ja hauduta.

Mausta tarvittaessa suolalla ja mausteilla makusi mukaan.

Keitä makaryynit samaan aikaan kypsiksi, sekoita kastikkeen joukkoon.