Lauantai-pizza, 6 annosta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)65 g1,2 kpl  0,7 dl18 kcal0,8 g3,1 g0,1 g1,1 g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)105 g13 kpl   284 kcal32 g0 g18 g0 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen120 g1 kpl   24 kcal0,7 g4,6 g0,4 g1,7 g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g300 g    1110 kcal26 g189 g29 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1360 g    2229 kcal138 g222 g89 g8 g
Ravintosisältö / annos227 g    372 kcal23 g37 g15 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    164 kcal10 g16 g6,5 g0,6 g
1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)