Kinkku-tomaattipasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pasta, fusili, euroshopper100 g    348 kcal12 g72 g1,5 g3 g
Pizzasuikaleet, Järvisuomen, kalkkuna,125g250 g    230 kcal33 g2,5 g10 g0 g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11 g    31 kcal1 g2 g2,1 g0,1 g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400 g    80 kcal5,2 g12 g0,8 g0 g
Fetajuusto arla 8% (100g)50 g    75 kcal8 g2 g4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
811 g    764 kcal59 g91 g18 g3,1 g
Ravintosisältö / annos203 g    191 kcal15 g23 g4,6 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    94 kcal7,2 g11 g2,3 g0,4 g
Keitä 100g pastaa (kuivapaino) 1:llä lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Kun pasta on kypsää, siivilöi lihaliemi pois ja lisää 50g 8% fetajuustoa murustettuna, 4% kalkkunasuikaleet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna olla miedolla lämmöllä kokoajan samalla sekoittaen, kunnes feta on sulanut ja kalkkunat sekä tomaattimurska lämmennyt.

Mausta esim.

aromisuolalla, yrttimausteella ja pippurilla maun mukaan.

Voit myös hauduttaa tomaattimurskan, kinkkusuikaleet ja fetan paistinpannussa, jolloin saat erillisen kastikkeen pastalle.

Yhden annoksen kalorit = 191 kcal.