Kalapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Korppujauho 75 g  11 rl1,5 dl275 kcal7,9 g56 g0,8 g4 g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200 g    120 kcal6,4 g14 g4 g0 g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)63 g    126 kcal2,5 g22 g1,9 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna (Kieku), annos 60g60 g    87 kcal7,6 g0,2 g6,8 g0 g
Lohi tuoresuolattu 500 g33 kpl   898 kcal121 g0 g46 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
998 g    1506 kcal145 g93 g60 g4 g
Ravintosisältö / annos250 g    377 kcal36 g23 g15 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    151 kcal15 g9 g6 g0,4 g
Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.