Koskenlaskija keitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g600 g8,6 kpl   360 kcal9 g78 g0,6 g5,4 g
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vihannessekoitus (pakaste)400 g    140 kcal10 g27 g0 g12 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2725 g    1406 kcal118 g105 g56 g17 g
Ravintosisältö / annos2725 g    1406 kcal118 g105 g56 g17 g
Ravintosisältö / 100g100 g    52 kcal4,3 g3,8 g2,1 g0,6 g
Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.