Chili-katkarapukastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow180 g    180 kcal41 g0 g1,6 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Ruokakerma Valio 5%100 g    60 kcal1,2 g2,8 g5 g0 g
Sokeri12 g4 kpl3 tl1 rl0,1 dl49 kcal0 g12 g0 g0 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500 g  33 rl5 dl175 kcal5 g33 g2,5 g0 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1030 g    894 kcal73 g53 g42 g1,9 g
Ravintosisältö / annos258 g    224 kcal18 g13 g10 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    87 kcal7,1 g5,2 g4,1 g0,2 g
-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.