Kuorrutettu lihamureke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta56 g    151 kcal4,2 g27 g2,8 g2,8 g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g33 g    120 kcal4,5 g24 g0,8 g1,3 g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200 g    120 kcal6,4 g14 g4 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500 g    830 kcal95 g0 g50 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225 g1,8 kpl   46 kcal1,4 g8,5 g0,7 g3,1 g
Basilika, tuore100 g    40 kcal3,1 g5 g0,8 g3,9 g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g100 g    340 kcal25 g0 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1269 g    1726 kcal147 g79 g92 g11 g
Ravintosisältö / annos211 g    287 kcal24 g13 g15 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal12 g6,2 g7,2 g0,9 g
Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.