Lihapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Selleri, annos 50g200 g    28 kcal2 g6 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Paprika, punainen200 g    51 kcal1,8 g9 g0,8 g4 g
Herkkusieni 230 g15 kpl  7,7 dl37 kcal4,8 g0,7 g0,8 g3,5 g
Hillosipuli, Rainbow150 g    53 kcal1,4 g11 g0 g0 g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria800 g    880 kcal168 g0 g20 g0 g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g15 g    8,3 kcal0,8 g1,2 g0,1 g0 g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g15 g    9 kcal0,8 g1,3 g0,1 g0 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15 g    11 kcal1,1 g1,4 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2040 g    1322 kcal185 g52 g38 g16 g
Ravintosisältö / annos408 g    264 kcal37 g10 g7,5 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal9 g2,5 g1,8 g0,8 g
Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.