Rapea tonnikala-salamipizza

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuidukas lese myllynparas200 g    510 kcal33 g68 g12 g60 g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl400 g    1400 kcal56 g256 g12 g22 g
Rypsiöljy 90 g 18 tl6,4 rl1 dl796 kcal0 g0 g90 g0 g
Dolmio Light Classico Bolognese500 g    185 kcal6 g39 g0,5 g3,5 g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)400 g    1140 kcal124 g0 g68 g0 g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).300 g    330 kcal75 g0 g3 g0 g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g50 g    132 kcal11 g0,1 g10 g0 g
Hillosipulisäilyke 70 g35 kpl  1 dl34 kcal0,8 g6,6 g0,1 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2410 g    4527 kcal306 g370 g196 g87 g
Ravintosisältö / annos301 g    565 kcal38 g46 g25 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    188 kcal13 g15 g8,1 g3,6 g
Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.