Kasvisfetapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 230 g1 kpl   58 kcal1,2 g10 g0,5 g4,4 g
Nauris 170 g1 kpl   47 kcal1,7 g7,1 g0,5 g3,2 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 60 g   1 dl180 kcal11 g0,7 g15 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu150 g2,5 kpl   189 kcal17 g0,5 g14 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 25 g  2,5 rl0,4 dl86 kcal2,5 g18 g0,3 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1045 g    638 kcal36 g47 g31 g12 g
Ravintosisältö / annos261 g    159 kcal8,9 g12 g7,8 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    61 kcal3,4 g4,5 g3 g1,1 g
Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.