Possupasta, kookoskerma-limetti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)400 g    640 kcal76 g0 g36 g0 g
Kesäkurpitsa, tuore385 g1,1 kpl   66 kcal2,3 g10 g1,5 g2,7 g
Valkosipuli 6 g1,5 kpl   6,5 kcal0,5 g1 g0 g0,1 g
Kookoskerma, Wok´n Roll200 g    450 kcal4,4 g6 g46 g0 g
Limemehu (Tymbark), annos 100g80 g    38 kcal0,1 g10 g0,1 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g230 g    219 kcal16 g35 g2,3 g18 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1316 g    1554 kcal99 g61 g101 g21 g
Ravintosisältö / annos329 g    388 kcal25 g15 g25 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    118 kcal7,6 g4,6 g7,7 g1,6 g
Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.