Sunnuntai aamun leivät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 200 g10 kpl   459 kcal15 g82 g6 g6 g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Paprika keltainen 100 g0,6 kpl   30 kcal0,9 g5,1 g0,2 g2 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g1,4 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä150 g    270 kcal38 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
670 g    947 kcal56 g97 g35 g11 g
Ravintosisältö / annos335 g    473 kcal28 g48 g18 g5,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    141 kcal8,3 g14 g5,3 g1,7 g
Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.