Kukkakaali-juustososekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 1000 g1,7 kpl  25 dl241 kcal18 g22 g3 g23 g
Purjosipuli 130 g0,7 kpl   30 kcal2,4 g3,1 g0,3 g2,7 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250 g    700 kcal48 g0 g55 g0 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23 g    23 kcal1,7 g3,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2403 g    993 kcal70 g29 g58 g26 g
Ravintosisältö / annos400 g    165 kcal12 g4,8 g10 g4,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal2,9 g1,2 g2,4 g1,1 g
Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.