Pappilan kaalipiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1400 g1,2 kpl  35 dl389 kcal17 g57 g2,8 g29 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Voi 40% rasvaa 20 g    75 kcal0,4 g0,4 g8,1 g0 g
Piirakkataikina Sunnuntai400 g    1480 kcal20 g128 g100 g8 g
Siirappi, tumma30 g    96 kcal0 g22 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1905 g    2057 kcal38 g210 g111 g38 g
Ravintosisältö / annos238 g    257 kcal4,7 g26 g14 g4,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    108 kcal2 g11 g5,8 g2 g
Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.