Bratwursti-hapankaaliruukku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä250 g    103 kcal3,5 g20 g0,8 g7,5 g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g400 g    80 kcal4,4 g14 g0,8 g0 g
Bratwursti (Pirkka)500 g    1450 kcal65 g6,5 g135 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1380 g    1699 kcal75 g52 g137 g12 g
Ravintosisältö / annos345 g    425 kcal19 g13 g34 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    123 kcal5,5 g3,8 g10 g0,8 g
Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.