Soijapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tumma soijarouhe, risetti40 g    115 kcal20 g14 g0,4 g0 g
Vesi131 g 26 tl8,8 rl1,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio 10 g0,9 kpl   31 kcal1 g1,4 g2,3 g0,2 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100 g    85 kcal1 g3,5 g7 g0 g
Korppujauho 25 g  3,6 rl1/2 dl92 kcal2,6 g19 g0,3 g1,3 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
383 g    434 kcal26 g41 g20 g2,6 g
Ravintosisältö / annos383 g    433 kcal26 g41 g20 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal6,8 g11 g5,2 g0,7 g
Turvota korppujauhoja ruokakermassa ( tai maidossa) hetken aikaa.

Keitä soijarouhe ohjeen mukaan kasvisliemessä (riittää puolikaskin kuutio) ja lisää joukkoon.

Kuullota pannulla sipuli ja valkosipuli ja lisää rouheen joukkoon.

Mausta mielesi mukaan esim.

pippurilla tai paprikajauheella.

Muotoile pieniksi pihveiksi (tulee n.5-6 kpl) ja paista öljyssä esim.

ohukaispannussa kauniin ruskeaksi.