Papusienivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Tomaatti, tuore200 g1,6 kpl   41 kcal1,2 g7,6 g0,6 g2,8 g
Papu valkoinen, keitetty 200 g   2,9 dl215 kcal17 g28 g0,7 g14 g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk140 g    55 kcal2,4 g11 g0,1 g7 g
Fariinisokeri15 g    61 kcal0 g15 g0 g0 g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g500 g    150 kcal5 g20 g1,5 g0 g
Oliiviöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1372 g    836 kcal29 g94 g31 g30 g
Ravintosisältö / annos343 g    209 kcal7,2 g24 g7,6 g7,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    61 kcal2,1 g6,9 g2,2 g2,2 g
Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.