Kevyt lasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi400 g    555 kcal75 g0 g28 g0 g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400 g  27 rl4 dl100 kcal4 g22 g0 g5,6 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)50 g    215 kcal2,8 g32 g8,5 g0,6 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ohrakas ohratärkkelys15 g    55 kcal0,1 g14 g0,1 g0,2 g
Lasagnelevy Rainbow82 g    301 kcal12 g58 g2,5 g2,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1502 g    1240 kcal94 g128 g39 g10 g
Ravintosisältö / annos376 g    311 kcal24 g32 g10 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal6,3 g8,5 g2,6 g0,7 g
Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.