Savulohisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään500 g    990 kcal87 g0 g77 g0 g
Ruukkusalaatti, annos 80g80 g    8,8 kcal0,9 g0,8 g0,2 g0,8 g
Kurkku, tuore200 g1/2 kpl  4,4 dl20 kcal1,2 g3,4 g0,2 g1,4 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250 g2 kpl   50 kcal1,5 g10 g0,8 g3,5 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Punasipuli, kuorittu, 100g40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Katkarapu, rainbow180 g    180 kcal41 g0 g1,6 g0 g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g165 g    236 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%200 g    120 kcal6,4 g14 g4 g0 g
Majoneesi, ultra light, 1 tl100 g    180 kcal2 g10 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1885 g    1845 kcal163 g48 g117 g10 g
Ravintosisältö / annos236 g    231 kcal20 g6 g15 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    98 kcal8,6 g2,5 g6,2 g0,5 g
Keitä kolme kananmunaa.

Huuhdo ja pilko kulhoon salaatti, kurkku, kirsikkatomaatit, paprika ja sipuli.

Kuori ja pilko munat, savulohi ja katkaravut sekaan ja sekoita kunnolla.

Lisää kermaviili ja majoneesi ja sekoita vielä.

Koristele salaatti halutessasi esim.

muna-kurkku-ja tomaattiviipaleilla.