Ohut ja rapea pizzapohja

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 163 g  16 rl2,5 dl558 kcal17 g114 g2 g5,7 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Margariini 60%, keskiarvo 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl266 kcal0,2 g0,2 g30 g0 g
Kevytmaito (Valio)100 g    46 kcal3,2 g4,8 g1,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
330 g    894 kcal21 g123 g34 g6,5 g
Ravintosisältö / annos330 g    895 kcal21 g123 g34 g6,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    271 kcal6,3 g37 g10 g2 g
Sekoita kuiva-ainekset keskenään, lisää joukkoon margariini (tai voi) ja NYPI ainekset sekaisin.

Kaada sekaan maito ja sekoita keskenään.

Taikinan saa kaulittua todella ohueksi! Yhdestä ohjeesta riittää lähes kahteen sähköuunin pellilliseen.