Marianne-mangokieputuskakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Sokeri 128 g43 kpl32 tl11 rl1,5 dl518 kcal0 g127 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 65 g  6,5 rl1 dl223 kcal6,6 g46 g0,8 g2,3 g
Perunajauho 1dl=70g50 g    168 kcal0,1 g41 g0 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 150 g 30 tl10 rl1,5 dl51 kcal4,6 g7,4 g0,2 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g250 g 50 tl17 rl2,5 dl163 kcal28 g11 g0,8 g0 g
Marianne crush 150g150 g    645 kcal1,8 g129 g13 g2,6 g
Sokeri 12 g4 kpl3 tl1 rl0,1 dl49 kcal0 g12 g0 g0 g
Vanilliinisokeri, teelusikka5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)425 g    361 kcal1,3 g87 g0,4 g8,9 g
Kuohukerma,valio,2dl300 g    1020 kcal6 g9 g105 g0 g
Ranskalaiset pastillit100 g    460 kcal3 g70 g19 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
2060 g    4679 kcal83 g553 g231 g14 g
Ravintosisältö / annos129 g    293 kcal5,2 g35 g14 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    227 kcal4 g27 g11 g0,7 g
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.