Jauheliha-kasvisvuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)250 g    875 kcal34 g164 g7,2 g8 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11 g2,6 kpl   11 kcal0,8 g1,7 g0,1 g0,2 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi150 g    208 kcal28 g0 g11 g0 g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g250 g    70 kcal2,8 g12 g1 g7,5 g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g500 g    300 kcal10 g43 g10 g0 g
Flora ruoka kevyt & paksu125 g    75 kcal1,3 g5,6 g5 g0 g
Kasvisliemikuutio, Knorr17 g    46 kcal1,3 g1,6 g4 g0,3 g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g23 g    83 kcal0,2 g19 g0,7 g0 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100 g    260 kcal30 g2 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1480 g    1943 kcal109 g251 g54 g17 g
Ravintosisältö / annos247 g    324 kcal18 g42 g8,9 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    131 kcal7,4 g17 g3,6 g1,1 g
Lisäksi 3 tl yrttimaustesekoitusta, 0,5 tl mustapippuria
(1,5 rkl Maizena ruskeaa suurustetta)

Keitä täysjyväpasta pakkauksen ohjeen mukaan suolattomassa vedessä niin, että pasta jää vielä hiukan kovaksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pinnoitetulla paistinpannulla jauheliha.

Lisää joukkoon sipulit ja kasvissuikaleet.

Jatka paistamista, kunnes juurekset ovat sulaneet.

Lisää pastakastike, Flora Ruoka ja vesi.

Kun seos kiehuu, mausta liemikuutiolla, yrttisekoituksella ja mustapippurilla.

Keitä muutama minuutti.

Lisää kiehuvaan seokseen suuruste koko ajan sekoittaen.

Jatka keittämistä vielä 1 minuutti.

Yhdistä valutettu pasta ja jauheliha-kasvisseos, ja kaada seos kevysesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista vuokaa uunissa noin 30 minuuttia 200 °C:n lämpötilassa.