Sitruunainen tonnikalavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g350 g    1194 kcal54 g221 g11 g21 g
Tonnikala vedessä, rainbow280 g  28 rl5,1 dl280 kcal56 g1,4 g5,6 g0 g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g86 g    430 kcal5,6 g46 g25 g1,7 g
Ruokakerma Valio 5%400 g    240 kcal4,8 g11 g20 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 120 g   2 dl124 kcal4,1 g22 g1,3 g3,5 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2 g    3,4 kcal0,2 g0,6 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1505 g    2404 kcal126 g304 g76 g27 g
Ravintosisältö / annos376 g    601 kcal31 g76 g19 g6,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    160 kcal8,4 g20 g5 g1,8 g
350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.