Isoisän kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 118 g2,2 kpl  1,3 dl36 kcal1,5 g5,7 g0,2 g2 g
Valkokaali keräkaali 800 g2/3 kpl  20 dl222 kcal10 g33 g1,6 g17 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuohukerma, valio, 70g100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1533 g    1641 kcal97 g42 g116 g19 g
Ravintosisältö / annos511 g    547 kcal32 g14 g39 g6,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    107 kcal6,3 g2,7 g7,6 g1,2 g
Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h