Punainen linssipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green150 g    488 kcal36 g74 g1,5 g18 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100 g    166 kcal19 g0 g10 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Lehtikaali 40 g   0,8 dl16 kcal1,4 g1,6 g0,2 g0,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1110 g    812 kcal61 g103 g14 g25 g
Ravintosisältö / annos278 g    203 kcal15 g26 g3,4 g6,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    73 kcal5,5 g9 g1,2 g2,2 g
Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.