Suikalepaisti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g1000 g    1870 kcal130 g25 g140 g0 g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta30 g  3 rl0,5 dl108 kcal3,9 g21 g0,6 g1,1 g
Voi (perinteinen meijerivoi)40 g    288 kcal0 g0 g32 g0 g
Vesi600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1670 g    2266 kcal134 g46 g173 g1,1 g
Ravintosisältö / annos278 g    377 kcal22 g7,7 g29 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal8 g2,8 g10 g0,1 g
Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.