Välimeren pastaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Katkarapu100 g    71 kcal14 g0,7 g1,1 g0 g
Sinisimpukka vedessä 100 g17 kpl   89 kcal16 g1,9 g2 g0 g
Pakastesei (Faroe), annos 100g400 g    320 kcal76 g0 g4 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7 g1,8 kpl   7,3 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400 g  27 rl4 dl100 kcal4 g22 g0 g5,6 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Ruokakerma ingman 5%200 g    170 kcal7 g12 g10 g0 g
Torino tumma proteiinipasta plus250 g    850 kcal58 g133 g9 g15 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1575 g    1767 kcal176 g175 g42 g22 g
Ravintosisältö / annos394 g    442 kcal44 g44 g10 g5,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    112 kcal11 g11 g2,6 g1,4 g
Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.