Omar-palat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 293 g  29 rl4,5 dl1004 kcal30 g205 g3,5 g10 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100 g    720 kcal0 g0 g80 g0 g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton50 g    160 kcal12 g5,3 g10 g0 g
Fazer maitosuklaa Omar (Fazer)175 g    919 kcal16 g98 g51 g0 g
Sokeri 255 g85 kpl64 tl21 rl3 dl1035 kcal0 g255 g0 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Valio Profeel Tuorejuusto maustamaton100 g    90 kcal11 g6,8 g2 g6 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150 g 30 tl10 rl1,5 dl50 kcal5 g7,4 g0 g0 g
Vispikerma, Pirkka 2 dl50 g    170 kcal1 g1,4 g18 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
1403 g    4478 kcal103 g583 g187 g16 g
Ravintosisältö / annos70 g    224 kcal5,1 g29 g9 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    319 kcal7,3 g42 g13 g1,2 g
1. Vatkaa kananmunat ja sokeri.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munasokeriseokseen.

3. Sulata margariini ja lisää taikinaan.

4. Lisää maito.

5. Levitä leivinpaperoidulle uuninpellille ja paista 225 asteessa n. 15min.

6. Valmista kuorrute.

Sulata Omar-suklaalevy (voit käyttää koko levynkin, minä käytin vähemmän), sekoita siihen 100g tuorejuustoa ja lopuksi kerma/maito.

7. Voit koristella koko komeuden vielä omar-karkkien paloilla.